4ª jornada. En juvenils, l’A.D.C. Sarrià de Dalt manté la imbatibilitat a Blanes.

Diumenge, 21 d’octubre de 1973.

El diumenge, 21 d’octubre de 1973 es disputava la 4ª jornada del Campionat Provincial de 1ª Categoria, en sèniors, i el juvenil.

Els partits a jugar en la 1ª categoria eren:

C.B. GanadorC.B. Sater

El primer equip del G.D.N.S. Montserrat descansava en aquesta jornada, mentre que el C.B. Ganador, a Bordils, sortia com a favorit en el seu enfrontament contra el C.B. Sater de Sarrià de Ter.

Els resultats:

Resultat 4ª jornada (sènior)

El partit que va disputar el C.B. Sater, a Bordils, va ser més igualat de lo esperat, i els joves jugadors sarrianencs van plantar cara fins a l’últim minut de partit al C.B. Ganador.

Al final de la 4ª jornada sènior, 2 equips es mantenien imbatuts, el Montserrat que va descansar el diumenge, i el C.N. Figueres que es va imposar al C.D. Banyoles de 16 gols de diferència.

Classificació 4ª jornada (sènior)

En juvenils:

C.B. BlanesA.D.C Sarrià de Dalt

G.D.N.S. MontserratOJE Figueres

Dos líders cara a cara. Els blanencs rebien a la seva pista als de Sarrià de Dalt, amb la imbatibilitat en joc i, això feia el partit molt atractiu. El Montserrat no havia de tenir problemes, a priori, per batre a l’OJE Figueres, a terres sarrianenques. El C.B. Sater de Sarrià de Ter, descansava en la present jornada.

Resultat 4ª jornada (juvenil)

El partit que havia despertat més expectació durant la setmana, era el que van disputar el C.B. Blanes i l’A.D.C. Sarrià de Dalt, tots dos imbatuts fins al moment. Doncs bé, els nois de l’Andreu Dalmau van evidenciar una posada a punt excel·lent, aconseguint el quart triomf consecutiu i que el comencessin a considerar com un decidit aspirant al campionat. Entre setmana, també es va jugar el partit suspès a la 2ª jornada. Els de Sarrià de Dalt s’emportaren els dos punts de la pista del C.D. Banyoles.

El G.D.N.S. Montserrat guanyava àmpliament, de 27 gols, als juvenils empordanesos.

Classificació 4ª jornada (juvenil)

Deixa un comentari